Mijn stijl

Als je mijn jaren ’60 huis binnen loopt zie je direct kleur. Kleuren doen iets met je emoties en overal om je heen zie je verschillende kleuren. Ik word heel blij van kleur en haal mijn inspiratie vooral uit de natuur. Het strand is mijn favoriete plek om mijn creatieve brein tot rust te laten komen. Naast mijn fijne woonkamer natuurlijk, waar altijd wel een bosje bloemen te vinden is.

Kleuren en materialen zijn prachtig te combineren, als je maar zorgt voor de goede tinten en de juiste balans in combinatie met het daglicht wat jouw woonruimte in schijnt. Droom jij ook van een huis waar jij je echt helemaal thuis voelt? Een plek waar jij tot rust komt? Of juist een plek waar je bruist van de energie? Tijd om vrijblijvend kennis te maken! Ik help je graag om jouw droom te realiseren! Nodig je me uit?
 

Ik hou van ontwerpen binnen de stijlen modern Scandinavisch en hotel chique met hier en daar een grafische print, kunst en een lekkere dot kleur.

Hoe kan ik jou helpen?

Hieronder vind je een deel van mijn aanbod. Wil je meer weten over dit aanbod of heb je een andere vraag? Stuur gerust een email en vraag naar de mogelijkheden.

Digitaal interieuradvies

Jij mailt mij je woonprobleem. Het is handig als je direct wat foto’s en eventueel een plattegrond meestuurt. Binnen 5 werkdagen ontvang je van mij persoonlijke tips per mail terug, waar je zelf direct mee aan de slag kunt.

Mini interieuradvies aan huis

Ik kom bij jou langs en samen gaan we onderzoeken welke sfeer je graag wilt bereiken. Hier heb ik een leuke tool voor bedacht, waarmee ik inzicht krijg in jouw smaak wat betreft kleuren, vormen en materialen.

Persoonlijk interieurontwerp

Dit betreft een compleet uitgewerkt interieurontwerp. Van indeling tot kleuren en materialen en zelfs meubels en verlichting hoort tot de mogelijkheden. Je ontvangt een overzichtelijk vormgegeven en ingebonden document met natuurlijk ook de bijbehorende stalen. Met dit document kun je gericht shoppen, want alle informatie en linkjes zijn aanwezig.

Ik werk o.a. samen met